Novo

Samo se majka voli: Ovo je MAĆEHA Aleksandre Prijović, da samo znate šta joj je uradila (FOTO)

U nastavku današnjeg članka donosimo vam nanovija dešavanja koja se tiču naše javne scene , te javnih ličnosti koji po mnogo čemu , a pogotovo kada je reč o njihovim privatnim životima , privlače pažnju na sebe. Naime , duži niz godina jedan od programa koji obara sve rekorde gledanosti , te iz kojeg su i nastali naši mnogi pevači je Zvezde Granda. Upravo iz toog takmičenja izdigla je se i danas postala jako velika zvezda Aleksandra Prijović , čija karijera je krenula u najboljem mogućem smeru.

Danas je ona jedna od poznatijih , te traženijih pevačica , a dodatno joj je uticalo na uspeh jer je se udala za Filipa , Breninog sina. Kada je reč o njenom privatnom životu , odnosno detinjstvu , brak njenih roditelja je se raspao dok je još bila devojčica , dok su njeni roditelji ostali u dobrim odnosima upravo zbog nje. Dakle, njih dvoje su odlučili da je najbolje da svako krene svojim putem , te dok je Borka u srećnoj vezi sa Fahrudinom Buljubašićem, njen otac Nedeljko, sreću je pronašao pored Lele koja je postala maćeha Aleksandre Prijović.

Naime , čak i pored onog stava , da se samo majka može da voli , njena maćeha , Lela , uspela je da pridobbije njeno srce , , te njih dve danas imaju jako lep odnos. Podsećanja radi , maćeha Aleksandre Prijović, Lela, sa Nedeljkom je u braku nešto više od tri godine, a na njihovom venčanju gosti su bili i Filip i Aleksandra, koja je presrećna što je njen otac pronašao partnerku za do kraja života.