Novo

Salveta očajna! Ćerka joj prolazi kroz bolan period, a za sve je kriva ONA! (FOTO)

Verujemo da se svi vi sećate trenutka kada ste kretali u školu , ako ne onda pamtite kada je neko vaš krenuo , pa znate i sami kakvi ti prvi dani znaju da budu. Nekima to budu najlepši trenutci , dok drugi znaju da prođu pravu torturu , jer jedno je ostalo nepromenjeno , a to je da deca znaju da budu okrutna prema onim vršnjacima koji na neki način nisu kako oni.

Bilo kako bilo , sve je stvar odgoja , te deca nikada nisu kriva , nego predstavljaju ono što ponesu iz kuće. Moglo bi se reći da jedan vid torture svojih vršnjaga proživljava i ćerka jedne poznate žene sa Balkana , a od nedavno mediji mnogo pišu o tome. Dakle , radi se o tome da je ćerka Ljiljane Jakšić-Salvete koja je nedavno krenula u školu. Podsećanje radi Salveta ju je dobila kada je imala 52 godine , pa je njeno rođenje samo po sebi bilo čudo .

Iako poprilično kasno ona je sretna jer se ostavrila kao majka , a sada već ulazi u sedmu deceniju života , a svakako ne krije činjenicu da svojoj ćerci sve pruža. Govorila je kako su Dariju članovi šire porodice obasipali poklonima pred polazak u školu i da su svi bili jako uzbuđeni. Dakle , radi se o tome da je malena Darija umesto da provede prvi dan škole u sreći sa vršnjacima , ona je naišla na probleme . Radi se o tome da su je njeni vršnjaci provvocirali da je njena majka satra baba. Na iznenađenje mnogih , ona je stala u odbranu svoje majke , te rekla da je pnosna jer je to njena mama .