Čitavu Bosnu i Hercegovinu je prije par sedmica pogodila strašno velika tragedija. Vi kada pomislite na vjenčanje, svadbu, sigurno svi mislite na dobar provod, veselje, muziku, hranu, i poneku čašu dobrog vina. Međutim, u Trebinju se nedavno desilo nešto zaista krajnje neobično, ali pri tome i jako tužno.

Rezultat slika za TREBINJE BIH

Jučer je ispraćen na svoj zadnji počinak Marko Anđelić, star samo 32 godine, koji je preminuo samo nekoliko sati nakon vjenčanja u ozbiljnoj prometnoj nesreći, dok je dijelio goste sa svadbe. Markovi roditelji, brat, sestra i supruga Marija, kao i veliki broj rođaka i prijatelja iz Hercegovine i Srbije, kao i kolege iz Ministarstva finansija Srbije, gdje je bio zaposlen, bili su više nego tužni i pratili su jadnog mladića do mjesto njegovog vječnog odmora do sela Gornje Vrbno kod Trebinja, gdje je Markova porodica.

Ne mogu vjerovati da sam poslao svog kolegu na onaj svijet, to je potpuno nestvarno i neprihvatljivo za mene. Prošle nedelje smo se radovali zajedničkom životu Marka i Marije, i sada moramo da ga sahranimo. Ovo je apsolutno nevjerovatno, šta život i sudbina čine mladom čoveku, pred kojim je život bio. Radovao se zajedničkom životu s Marijom, vjenčanjem u njegovoj domovini. Svi smo u velikoj nevjerici “, rekao je Markov radni kolega iz Beograda.

1

Ovaj vrlo nesretni mladić odvezao se s ceste sa automobilom alfa romeo i udario u ogromnu stijenu, a u ovoj nesreći dvoje ljudi su teže i još dvije lakše povrijeđene, a tragedija se desila u subotu u motelu na periferiji Dubrovnika i mladoženja je krenuo da ostavi prijatelje u drugi motel, blizu mjesta gdje se dogodila nesreća, gdje su boravili.

Izvor: Nezavisni Portal