Novo

Sahranila očuha u Bečeju, a kad su je zvali sa groblja doživela ŠOK: Onda je usledilo PISMO

I dnaas za vas imamo jednu priču , koja je poprilično šokantna , a radi se o tome da je jedna porodica odlučila da prenese svoje iskustvo , a koje je mnoge ostavilo u šoku. Dakle , radi se o tome da je jedna porodica doživela noćnu oru , a sve jer su zaposleni u Komunalcu bez njihovog odobranja odlučili da izvrše ekshumaciju urne , te da je prebace na drugo mesto, Tako je ona započela priču :” Javno preduzeće Komunalac Bečej je u junu prošle godine mojoj porodici prodalo već prodato mesto na groblju na Velikom katoločkom groblju. Bez porodičnog odobranje i znanja 8 septembra zaposleni u Komunalcu izvršili su ekshumaciju urne i prebacili je na drugo grobno mesto” tvrdi Diana Snopček iz Bečeja.

” U junu 2021. otišla sam da kupim grobno mesto i na njihov predlog sam prihvatila jedno u parceli na Velikom katoličkom groblju. Uredno sam platila, dobila fiskalni račun i ugovor, a dok su se upisivali podaci u knjige, bila sam prisutna.” Tako su tog meseca smo izgubili u prekratkom vremenskom periodu baku i očuha, a na pomenutom kupljenom grobnom mestu smo sahranili očuha a u mesecu oktobru dobili smo odobrenje za izgradnju spomenika što smo i realizovali, priča uznemirana Diana:

“Početkom novembra 2021. pozvao me je direktor “Komunalca”, gde mi se saopštava da je došlo do administrativne greške i da je grobno mesto već prethodno prodato. Nisam pridavala puno značaja ovome, budući da je ugovorna obaveza sa naše strane u potpunosti ispunjena, iskoristili smo grobno mesto pa i spomenik podigli.” Dakle , ona je ispričala da je dobila najmorbidnije rešenje , zbog čega je se šokirala , te svakako odmah odbila. Ostatak ovde.