Nakon nekoliko mjeseci pauze, Aleksandra Subotić vratila se u Zadrugu kako bi dodatno zabiberila i zagorčala život bivšeg dečka Davida Dragojeviću i ženi koja je zauzela njezino mjesto Ani Korać. Imala je mnogo bolju i velikodušniju ponudu od Parova, ali trenutno to nije mislila, jer je sanjala ovaj trenutak.

Nakon sudjelovanja u super-izglednoj drugoj sezoni Zadruge sa svojim bivšim zaručnikom Davidom Dragojevićem, Aleksandra Subotić je izbačena iz popularnog rijalitija početkom godine jer je udarila Minu u glavu i tako nanijela lake tjelesne ozljede. Ona je nedavno ponovno ušla u Zadrugu i bori se sada jednako sa svim sudionicima koji nikada nisu izašli u vanjski svijet, što je za nju velika prednost.

Bila je malo očišćena, odmarala se i uzimala novi dah. To je bila samo Stanija Dobrojević, koja se razboljela prije Nove godine i sada Aleksandre Subotić. Ali ona je ovdje kao što smo rekli, zbog Davida, koji je povezan s Anom Korać.

Ona je bila jedna veoma velika svađalica, jezičarka bez konkurencije, ali sada uz sve to ona je i jako veliki lažov. Nakon što je ušla, prsnula je opterećena svima, a posebno njezinim bivšim dečkom. Glumica za nagrade, ali za one koji ne poznaju prirodu ove mlade žene koja je prošla kroz sve i svašta šta ona radi kako bi surađivala s njom bez oklijevanja i govorila sve ovo vrijeme.

“Ona sada nešto kao morališe, a ostala je trudna sa samo 16 godina, i to sa svojim ljubavnikom, to jeste dečkom od svoje majke u to vrijeme. Sada je sva umiljata i prosipa tu nekakav moral, ostatku ukućana”, rekla je prije par dana high class starleta Stanija Dobrojević kojoj Aleksandra nikako ne leži.

Izvor: Žena Portal
Preporučujemo
Loading..