Showbizz

SAD SE BAHATI VILOM NA 2 SPRATA A JELA BUĐAV LEB OD 3 DANA! UGRADILA NEKI DAN SAUNU OD 10.000 EVRI, A KUPALA SE U PLASTIČNOM KORITU, TO NIJE SVE…(FOTO)

Danas se malo fokusiramo na domaće pjevačke zvijezde, koje jako rijetko znaju navesti odakle su i šta su bili nekada davno. Svi pokazuju današnje slike, kada su zaradili jako puno para, ali rijetko ko od njih želi pokazati odakle dolaze, ko su im roditelji, i kako su uopšte živjeli u svojim mlađim danima. Ako samo pogledamo slike iz njihovog djetinjstva, jako rijetko ćemo vidjeti da je neki pjevač to postavio na svoj profil.

 

Dobili su neku staru kućicu na korištenje, a ona je prvih 10 dana spavala u školi, jer nije bilo mjesta za sve njih. Unutra nisu imali niti struje, tako da su se kupali u plastičnom koritu, i živjeli su jako teško, Od oca nisu imali nikakve fajde, jer je bio alkoholičar, pa je majka morala sama da pokriva sve moguće troškove. Tako da je i Seka Aleksić, još sa 16 godina počela da pjeva po lokalnim kafanam, da bi pomogla majku i brata.

Danas Seka Aleksić živi u vili od par stotina hiljada eura, imaju video nadzor i pravi mali raj su napravili unutra. Prije par dana na novu saunu su potrošili skoro 10.000 eura.