Novo

SA SAMO 4 GODINE POSTALE MILIONERKE, A DANAS ŠOKIRAJU IZGLEDOM: NIKO NIJE TOLIKO UNIŠTIO SVOJ ŽIVOT KAO NJIH DVE! (FOTO)

U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu jako zanimljivu priču , a radi se o slavi i popularnosti. Naime , kada je reč o svetskoj sceni , zasigurno je jedan od najvećih snova dostići tu famoznu holivudsku slavu , stećui popularnost , te svakako na osnovu toga i profitirati . Svakako to je nešto što zahtava mnogo truda i zalaganja , jer svakako ništa ne dolazi tek tako. S obzirom da je konkurencija jako velika , morate baš da budete posebni da bi ste se razlikovali, te isticali u moru njih koji isto pokušavaju.

Upravo ti pokušaji , pritisak od neuspeha , te napora naglog da se sve postigne dovede do toga da čujete da su neke slavne ličnosti u usponu tragično završile . Postoje i oni koje slavaa na početku i proguta , pa krenu pogrešnim pute , započnu korištenje nedozvoljenih supstanci , dok postoje i oni koji se totalno izobliče kako bi zadržali trend. Upravo zbog toga vam donosimo priču o dve sestre , koje su jedne od najbogatijih ličnosti sa javne scene , te je mnogima to ššokantno. Naime, one su se pojavile pre 15 godina , kao glumice u jednom dečijem filmu , te su prestale da se bave istom , ali na osnovu toga i dan danas profitiraju.

Dakle , reč je o dečijim glumicama i zvijezdama Ashley i Mary-Kate Olsen koje su danas multimilionerke i čije bogatstvo se procjenjuje na nekoliko stotina hiljada miliona dolara i to sve od glume i produkcije, budući da već dugi niz godina imaju svoju produkcijsku kuću za sve od filmova do video igara. Firma “Dualstar Entertainment” postoji već dugi niz godina , te se na čelu iste nalaze upravo sestre Olsun, što im samim tim ostvaruje veliki profit.