Novo

Š0KANTNA ispovest Severinine sestre: “Ona može da ub*je dete ili sebe pod d*jstvom dr*ge” SVI U Š0KU NAKON OVOG SAZNANJA! (FOTO)

Cela regija je upoznata sa napadom pevačice Severine Vučković na njenu sestru Mariju, koju je nedavno usred nooći sa oštrim predmetom napala tokom svađe, prvi put je progovrila o svim detaljima stravičnog okršaa te je obelodanila pozadinu agresivnog ponašanja pevačice, te sada tvrdi da ona može da pod uticajem op*jata naudi i svom sinu aleksandru ili čak da digne ruku na sebe.

Marijana Vučković Popović kaže da ona mora da potraži stručnu pomoć kako bi se sačuvala see i druge oko sebe a progovorila i o nezakonitim radnjmaa kojim se njena sestra godinama bavi, o nameštaljkama i malverazacijama koje je kovala protiv bivšeg partnera Milana Popovića šta je sve radila bivšem mužu Igoru Kojiću, kao i samom odnosu koji je imala sa ćerkom bivšeg vlasnika Agrokora Ivice Todorića.

Hrvatski mediji su izneli veliki broj neistina o tome ko je koga napao, a njena sestra je demantirala veliki broj priča i dokazala da je istina sasvim drugačija nego što se priča u javnosti i medijima. “Severina je počela da pokazuje ko je i šta je onda kada je napala patrijarha Porfirija. Bilo je među nama nesuglasica i ranije. Pojaviće joj se verovatno i g*le slike jer šta joj izvesne službe narede, ona to mora da poštuje.Ona je n*rkomanski zavisnik, to treba da znate.

Ona na društvenim mrežama piše: “Ljubav se ljubavlju vraća”. Kakva se ljubav njoj vraća? Ja sam žrtva i to će moji advokati da dokažu. Imala je priliku ceo dan da me pita ako ima nešto što je povredilo s moje strane. Onda dođi lepo da rešimo i reći ću svoj stav, a ne da mi upada noću u jedan sat. Ako smo sestre, ne moramo oko svega da se slažemo…” Ostatak teksta pročitajte ovde.