Novo

Š0KANTN0! Novi učesnici i spektakl u najavi! R0*ijaši, u*ice, starlete i glumice kreću u trku za 70.000 evra!

Večeras počinje šesta sezona rijalitija Zadruga, i ljubitelji ovog rijalitija sa nestrpljenjem čekaju da nova sezona počne, a onda će oni narednih deset mjeseci imati priliku da isprate sva dešavanja i situacije koje će se desiti, a s obzirom na to da se već zna ko će biti učesnici, šou nas definitivno očekuje. Na spisku se nalazi dosta poznatih imena, ljudi koji su se već pojavljivali u rijalitiju, ali isto tako tu su i nova imena, a vjerujemo da će i oni ponuditi dosta toga zanimljivog.

Mediji su prethodnih dana pisali o novim učesnicima i novij sezoni, pa tako je otkriveno da će ove godine u rijalitiju biti starlete, glumice, ub ice, bivši ro bijaši i kr iminalci, pa nema sumnje da publika može da očekuje svašta. Ono što je zanimljivo jeste informacija da ove sezone glavna nagrada neće biti 50 hiljada kako je to bilo do sada, nego će da bude 70 hiljada eura, što je itekako divna suma novca za koju se iskreno treba boriti. Od starih i dobro poznatih imena tu su Miroslav Miki Ðuričić, zatim Kristijan Golubović. Tu je svakako i Lepi Mića, ali i Jovana Tomić Matora, Nikola Grujić Gruja, Ana Spasojević, Nenad Lazić Neca i njegov brat blizanac Predrag, ali i Marko Petrušević Petrući.

Kada govorimo o novim učesnicima koji javnosti do sada nisu bili poznatu to su Anita Stanojlović, Ivan Nešković, Jovana Korbar, Marko Stefanović, Dijana Dulević, Marko Smiljić, Sofija Una Minić, Anđela Ilić, Ivan Dragić, Sandra Bakša, Nikola Sretenović, Super Cveta, Blažo Petrić i drugi. Vjerujemo da je neka imena produkcija odlučila zadržati u tajnosti, te da treba očekivati i veoma zanimljive ulaske u toku sezone. Ostatak teksta pročitajte ovde.