Novo

Š0K! UMR0 POZNATI VODITELJ: Teške vesti su UPRAVO JAVLJENE, TUGA DO NEBA! (FOTO)

U nastavku donosimo jako tužne vesti a svedoci smo da svakodnevno imamo priliku da pročitamo neke tuže vesti koje nam dolaze sa naših prostora ili iz sveta. Mi sada u nastavku pišemo da je jedan veliki čovek izgubio žviot a te crne vesti je potvrdila za javnost njegova ćerka.

U pitanju je Speks Hauard koji je radio di džej i voditelj koji je osnovao Speks Hovas školu medijskih umetnisti u Detritou pre više od 50 godina preminuo je u subotu u 96 godini žviota. Škola je bila polazna za mnoge radio i TV karijere na tržištu Motor Citija i širom zemlje. Među mnogima studentima Speks Hovarsa koji su postali medijske zvezde u Detritu su voditelji lokalnih TV vesti Glenda Luis (VKSIZ-TV, 7 Action Nevs) i Ejmi Endruz (VJBK-TV, Fok 2 Detroit) i radio ikone Detroita kao što su Ken Calvert i Doug Podell.

Alisa Zi je njegova ćerka koja je u subotu u jutarnjim satima dala izjavu u kojoj je rekal da je slomljenog srcca što je morala da objavi da je njen otac „završio svoje putovanje ovde na Zemlji“ u ranim jutarnjim satima u subotu. „Uvek je bio zahvalan celoj medijskoj zajednici. Osećao je vaš zagrljaj na svakom koraku svog profesionalnog putovanja, znajući da su svi podržavali i vodili njegovu misiju da pomogne da se život promeni na bolje“, napisao je Zee.

Rođem je kao Džeri Libman i poznat pod imenom Speks Hauard rodom iz Pensilvanije pokrenuo je školu 1970 godine u Sautfildu. Njegova je škola 2021 godine postaala deo Tehnološko univerziteta Lorens u Sautfildu, koji je nedavno odao počast Hauardu 27. avgusta večerom i proslavom na vratima prtljažnika za fudbalsku utakmicu na početku sezone.