Novo

Š0K! OVO ĆE SE D0GODITI 24. SEPTEMBRA?! Opšta uzbuna na internetu, UP0ZORAVAJU LJUDE NA STRAVIČNU STVAR!

U poslednjih nekoliko dana internet je preplavljen teorijama i nagađnjima o mogućem smaku sveta koji bi po rečima blogera trebalo da se dogodi 24 septembra 2022 godine, šta se krije iza ovoga svi se pitaju.

Sve je ovo počelo sa širenjem video snimka govora jednog od opozicionih poslanika Bundestaga Fridriha Merca na kojem se mogu čuti njegove tvrdnje kako će 24 septembra 2022 godien ostati zabeležn u istoiji sveta odnosno da ćemo svi se sećati smo bili tog dana. U nekolikoo epizoda se mogu da vide aluzije na smak sveta a internet korisnici su tumačenjm redosleda epizoda i znaka u njima su zaključili da će ključni dan biti baš 24 septembra. Broj sezone i epizode koje navode na datum o kojem se govori. Pored toga, mnogi onlajn surferi veruju da će nam baš tog dana doći glave solarne oluje, odnosno elektromagnetna radijacija emitovana od strane sunca.

Sve su ove navode demantovali stručnjaci koji tvre da su ovakve oluje potpuno normalne i bezopane po planetu Zemlju. Uprkos svemu, internet korisnici još uvek su ubeđeni ili se prave da jesu u dolazak smaka sveta a njihovim navodima svakako su doprinele činjenice kao što su nedavna smrt britanske kraljice, što mnogi tumače kao znak i mobilizacija ruske vojske, odnosno dalja eskalacija sukoba u Ukrajini koja bi mogla dovesti do Trećeg svetskog rata ili nuklearnog sukoba.

Ovaj svetski trend se preseilio i na fidove domaćih društvenih mreža pa tako ima mnogo onih kji se pitau šta će se dogoditi navedenog datuma, ali ima smisao za humor našeg naroda iznedrio je puno šaljivih statusa koji se odnose na ovaj dan. Bilo kako bilo moraćemo sad da sačekamo još nekoliko dana kako bismo videli dalji rasplet događaja.