Novo

Š0K! MIRA BANJAC NIKAD LOŠIJE! Svi strahuju za njeno zdravlje…VELIKA TUGA!

U nastavku današnjeg članak donosimo vam malo lošije i tužnije vesti , a koje su nažalost postale svakodnevnica koja nas okupira . Naime , više ne može ni dand a prođe ,a da ne čujemo da je se nešto loše desili ili da je neko nažalost pre minuo , te je dosta takvih stvari vezano za naše poznate glumce i pevačce , pa samim tim kada je neko poznat takva vest mnogo jače odjekne . Dakle , mi ćemo danas da govorimo o glumici Miri Banjac , a koja je nedavno imala čak dve nezgode koje su je sačekale na aerodromu iz Crne Gore u Beogradu , a kako saznajemo ona je isprva trebala da leti za Srbiju , ali joj je let izz Tvita bio otkazan , a kako saznajemo ona je trebala da čeka 4 sata , pa joj je u ejdnom trenutku bilo loše.

Dakle , kako je na aerodromu bilo mnogo ljudi jer je let bio otkazan , ona je prošla pasošku kontru , ali nije imala gde da sede , te je stojala sat vremena. Niko od prisutnih nije želeo d ajoj ustupi mesto , pa joj je se slošilo : “Gledala sam sramotnu scenu! Mira nije imala gde da sedne. Svi su gledali ženu od 92 godine kako stoji i niko nije hteo da joj ustane. Pa i da nije legenda kakva jeste, trebalo je da joj ustupe mesto. Na kraju joj je ustala neka žena sa detetom. Ona joj je dala flašicu sa vodom da dođe sebi. Tek tada je Mira skinula šešir i uzela lepezu da se rashladi” priča izvor za jedan srpski portal.

Po dolasku u Srbiju Mira je doživela još jednu neprijatno kada je stigla u Srbiju , a njen kofer je bio izgubljen , pa je morala sat vremena da čeka da ga pronađu , pa je sa taxijem otišla kući.