Novo

S MAJOM SAM RAZMIŠLJAO U KOM SAM PAKLU, DALILA MI SE NE SVIĐA NI PSIHIČKI NI FIZIČKI Car žestoko ponizio bivše, ne želi da ih vidi

Filip Car je jedan od učesnika rijalitija koji je itekako zanimljiv za komentarisanje , a sve zbog svojih burnih ljubavnih odnosa . Naime , on je re par noći prokomentarisao svoj odo sa bivšim partnerkaa Dalilom i Majom , pa je istakao da prema njima više ne oseća ništa. Naime , on je u toku emisije Narod pita odgovarao na pitanja voditeljke , pa je tada upitan sledee : – Kada se prisetiš svađa sa Majom, da li je vaše poslednje višanje proteklo ovako, imaš ogrebotine po vratu – rekla je Ivana.

On je na to odgovorio sledeće : – Bio sam kod berberina, nije to zbog nje, nego me je on malo rasekao. Rekao sam da za sve krivim sebe. Znao sam da sam ušao zauzet, sa njom je biti u vezi jako za*ebano. Devojka mi je Maja, krečem sa Sandrom Čaprić, vidim da me udata žena gledala konstantno, zagledala sam se u nešto zabranjeno. Ona izgleda starije, pogotovo tad je izgladala kao starija gospođa. Za mnoge stvgari sam sam kriv. Trebalo je da stanem i razmislim sa kim sam u vezi – rekao je Filip.

– Deluje da si objektivniji nego pre – kazala je Ivana. – Jesam, shvatio sam neke stvari, da sam donosim odluke i snosim posledice. Mnogo puta sam prikrivao svoju krivicu. Kriv sam za Dalilu, Maju, zbog svih. Video sam kakva je Maja, bolje skoči sa mosta, budalo, to je trebalo da kažem sebi – odgovorio je Filip. Ostatk teksta ovde.