Slijedi malo priča o čudnim fetišima kod starijih osoba, koji se svakodnevno događaju širom svijeta.

Naime, nije tajna da je prešutno prihvatljivo da muškarac bude malo stariji od supruge. Svaka žena koja je starija od svog partnera često se susreće s komentarom: “Oh, pa ti si starija” ili “Voliš piletinu, aham.”

Kada je riječ o “piletini” i mladom mesu, ruski milijarderi su ti koji to više vole, da budemo precizniji, samo ono na meniju. To im je sigurno postalo više od fetiša, a široko se reklamiraju putem Instagrama i Facebooka. Baš kao što bogata djeca Instagrama privlače pažnju javnosti, tako su i bogati i njihovi životi protkani zelenilom i vrhunskim modelima.

Na gornjoj slici vidimo Valentina (55), a Lisa je rekla sudbonosno “da” kad je imala 18 godina. Valjda vam je sve jasno. A kako neki izvori tvrde, par se druži od svoje 14 godine. Ruski mediji imaju vrlo negativan stav prema braku milijardera i često su bili tema raznih rasprava, ​​a osuđivali su ih i obični Rusi. Nakon razvoda Valentin je pronašao novu djevojku – niko joj ne zna ime, ali ima samo 19 godina.

Ovdje imamo Aleksandra, a mediji tvrde da je Elena bila prodavač droga u dobi od 15 godina. S obzirom na to da je imala problema s policijom, otac je zamolio moćnog Lebedeva da mu pomogne da svoju kćer izbaci iz zatvora. Dobio je zauzvrat nju, a sam Aleksandar je oduvijek volio Elenu, a ostalo je historija.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo
Loading..