“Muškarci se plaše mene i Vas poštovana Ruška” započela je ugledna doktorka i modna kritičarka Nada Macura razgovor u emisiji “LJubav i moda” kod slavne manekenke i voditeljice Ruške Jakić, koja je vječno zanesena ideologijom uspješnog, glamuroznog života uz populistički egalitarni riječnik lako odbrusila kurpulentnoj Macuri.

Gospođica Ruška ne bi bila Ruška kada ne bi imala dlake na jeziku, pa se odmah nadovezala na Nadin komentar: “Slažem se u potpunosti. Ali ja mislim da mi zapravo griješimo, i da same, tom rečenicom, odbijamo te muškarce koji bi nam možda prišli” pokušala je zanosna djevojka da odbrani svoj stav, dodavši: “Međutim, nas dvije volimo ovu našu lijepu zemlju Srbiju. Kad god odem u Italiju, jedva čekam da se vratim, bez obzira što zamjeramo muškarcima koji se plaše nas moćnih i fatalnih žena.”

Lijepa Ruška je ovim komentarom još jednom pokazala i dokazala koliki je zapravo patriota. Emisija je tekla dalje, tema je poprimila sve intelektualnije razmjere, te će opet Nada: “Moćna žena ne može da se nađe na pijaci, u autobusu..” što je pomalo razljutilo autorku slavne emisije:

“Zašto!? Ja idem uvijek na pijacu i bacam đubre i stavim karmin, i smatram sebe jako moćnom.” Tu se Nada Macura malo pogubila, počela je da zapliće jezikom, rekavši “Moć je kod princeza u bajkama”.

“Ne slažem se tu uopšte sa Vama. Sebe nazivam moćnom ženom, a perem prozore, kuham ručak, idem na pijacu, a mogu čak i po kućama da idem, eto toliko imam energije, a sebe nazivam moćnom ženom.” odbrusial joj je ugledna i slavna Ruška Jakić.

Emisija je dalje tekla tako što je Ruška iznosila svoje stavove o divljenju gospodinu Vladimiru Putinu, dok je Nada naklonjenija aktulenom predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Preporučujemo
Loading..