Novo

RODNA KUĆA MENSURA AJDARPAŠIĆA U BARU! Izgrađena na RUŠEVINAMA, fasada PROPALA: Rođak ISPRIČAO TAJNE! NACIJA U ŠOKU!

Gledaocima rijaliti programa Zadruga, ime Mensur Ajdarpašić itekako je jako dobro poznato. Naime, on se prije dvije sezone pojavio u ovom rijalitiju, i tada se odmah odvojio od ostalih, i bio je jedan od najaktuelnijih učesnika. Mensura gledaoci i ove sezone imaju priliku da gledaju, u ovoj petoj sezoni koja je pri samom kraju, i on važi za jednog od favorita za pobjedu.

Imali smo priliku da gledamo njega u raznim stanjima, ali najviše se ističe po svojim ljubavnim odnosima, prvo sa Minom Vrbašk, čija veza je bila jako turbulentn, ali i sada sa Milicom Veselinović, sa kojom je ušao u vezu nakon samo tri dana rijalitija. Tada su svi brujali o njima i njihovim intimnim odnosima koje su imali pred kamerama, posebno zbog toga jer je Milica tada bila maloljetna, imala je samo 17 godina. Međutim, kako ste i sami mogli zaključiti naša današnja tema je nešto sasvim drugo. Naime, on dolazi iz Crne Gore, tačnije iz Bara, i nerijetko on spominje svoju majku, brata i svoje prijatelje.

Novinari su odlučili da posjete njegovo rodno mjesto, i komšije su otkrile koja je njegova kuća, ali tada u tom trenutku u njoj nikoga nije bilo. Na priloženim fotografijama može se vidjeti kako je kuća izgrađena na ruševinama stare kamene kuće, i da je fasada u jako lošem stanju, dok je dvorište potpuno neuređeno. Njegov rođak za medije izjavio je sljedeće: “Ostali su sami on i brat, oduvek su živeli teško… I danas žive u jednoj straćari. S obzirom na to šta su sve preživeli ne čudi problematično ponašanje oba brata”. Evo i sami pogledajte…