Novo

RODITELJI u parku SVOM DJETETU POKAZIVALI kako su ga napravili: Evo šta je majka JOŠ NAPRAVILA, ljudi se KRSTILI (VIDEO)

U današnje vrijeme smo naučili da nas više ništa ne može i ne smije iznenaditi. Vijesti kojima nas mediji iz dana u dan bombarduju dokaz su toga.

Međutim, uvijek tu bude onih vijesti koje nam uljepšaju dan, nasmiju nas ili nas razniježe, ali isto tako bude i onih vijesti zbog kojih se od šoka hvatamo za glavu, u nevjerici da se tako nešto zaista može desiti.

Takav je i ovaj današnji tekst. Naime, svi znamo da snimci eksplicitnih radnji sa javnih mjesta više i nisu neka novost. Ali, uvijek nas iznova iznenade kada se uvijek dogodi neki twist, čisto da akteri budu originalni.

Tako smo već odavno navikli da nailazimo na raznorazne šokantne snimke i scene, ali uvijek od šokantnom ima šokantnije, a tako je i ovaj put.

Naime u jednom parku u Portugalu uhvaćen je par u sred ljubavnog zanosa, međutim ono što je osim ovog čina egzibicionizma još uočljivo je da je pored njih cijelo vrijeme sjedila mala djevojčica za koju se pretpostavlja da je njihova kćer.

Očekivano, ovaj je snimak obišao cijeli svijet i zgrozio javnost.

Ali na to se nije sve završilo. Inače, sve je ovo snimljeno u parkiću nedaleko od rijeke Tabuau u gradu Porto, a lokalna policija već je pokrenula i istragu protiv pomenutog para.

Originalni snimak koji je isplivao u javnost traje punih 11 minuta, i kako javljaju lokalni mediji, uočljivo da je žena čitavo vrijeme svjesna da ih snimaju, pa se čak u par navrata kao pravi profesionalac nasmijala u kameru. U cijeli ovaj slučaj umiješao se sada i javni tužilac, te je pokrenuta potraga za egzibicionističkim parom.

Vaša mišljenja?