Zdravlje

RODITELJI KOJI LJUBE SVOJU DJECU U USTA SU POREMEĆENI: Doktori poslali jasno upozorenje, TO JE BOLEST – Evo kakvo dijete zapravo odgajate

Nismo mogli ni zamisliti koliko stvari može naštetiti zdravlju našeg djeteta kad smo za to saznali. Jedno od najnovijih otkrića je poljubac djeteta u usta.

Mnogi roditelji to vole pratiti i u tome ne vide ništa čudno, ali liječnici se i dalje ne slažu. Odnosno, oni imaju vrlo snažne argumente protiv toga, a nedavna istraživanja podržala su ovaj argument.

U istraživanju je sudjelovalo 313 majki i njihovih beba, a na kraju se ispostavilo da ljubljenje djeteta u usne ugrožava njegovo zdravlje.

Neki su stomatolozi čak istaknuli da to može dovesti do prijenosa velike količine bakterija iz usta roditelja na usta djeteta putem sline, što može uzrokovati probleme poput karijesa, kao i druge probleme koje djeca mogu doživjeti. Može biti povezano s općim stanjem usta i grla.

Isto tako, studije su pokazale da se mnogi zdravstveni problemi razvijaju s godinama, što znači da djeca koja vole svoje roditelje mogu razviti zdravstvene probleme u mladoj dobi. Osim ljubljenja u usta, važno je izbjegavati bilo kakve druge nezdrave aktivnosti, a isto čine s lizanjem ili “rezanjem” tijekom hranjenja bebe. Kerry je najmanji problem koji se ovdje može pojaviti.

Uz to, virus herpesa može se lako širiti i uzrokovati mnoge druge bolesti, što otežava njegovo postojanje. Roditelji Michaela Chonga govore i daju upute.

“Važno je pokušati jesti dječju hranu i ne puhati je da se ohladi. Također je važno redovito održavati dobru oralnu higijenu, kako za vas, tako i za vaše dijete i stomatologa. Neka vas pregledaju. Morate znati, dragi roditelji, vaš je imunološki sustav vrlo različit i jači od vašeg djeteta, stoga se takvim kontaktom mogu prenijeti neke bakterije zbog kojih se djetetovo tijelo ne može lako nositi s njim. ”