Jedan bračni par iz Teksasa je čitav život pokušavao dobiti dijete, nikad nisu prošli kroz sve to, ali uspjeli su tek kada su ušli u šesto desetljeće svog života, to je bilo apsolutno čudo.

Svi su osudili ovu majku zbog pomisli da je za dijete prekasno i šta ako se oni u međuvremenu preminu, šta će da se djetetu dogodi onda. Također je postojala velika mogućnost da dijete ne bi bilo zdravo s obzirom na starost. Ipak ovaj sretni par, Mark i Tereza Parker, uživali su u sreći koja im je ušla u život, s obzirom na to koliko dugo su je čekali, a to je sigurno dijete kojega su čekali cijeli život

Oni su bili prisiljeni podići kredit kako bi Tereza zatrudnjela umjetnom oplodnjom, a trebalo je mnogo novca za ta poduhvat.

Kako sada stvari stoje, imaju vrlo veliku glavobolju jer nemaju krov nad glavom zbog toga. Budući da su godinama, oboje su prilično stari, jako se brinu da će ako im se nešto dogodi, njihovo dijete morati izaći na ulicu da prosi, a to nisu željeli. Međutim, nadaju se da će moći osigurati smještaj i živjeti sretno sa dijetom dokle god mogu uživati ​​u sreći koja je neopisiva.

Šta vi mislite o ovome dragi naši? Da li podržavate njihovu odluku da dobiju dijete, uprkos njihovoj starosti i finansijskoj situaciji, ili ipak smatrate da je to bilo bezvezno bacanje ionako oskudnog novca?

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo
Loading..