Novo

ROĐENOJ MAJCI ZABRANILA da joj dođe na svadbu ukoliko NE ISPUNI JEDAN USLOV: “Ne mogu da zamislim taj dan bez nje, ali bolje je ovako…”

Kako ste i sami zaključili u nastavku današnjeg članka vam donosimo jednu veoma zanimljivu priču, a koja nam dolazi sa jedne svadbe, i koja je na internetu privukla dosta pažnje. Ova priča pojavila se na sajtu Redit, ali je za vrlo kratko vrijeme ona se proširila i na ostale društvene mreže, i izazvala je razne reakcije mežu korisnicima, a evo o čemu se radi.

Naime, vjenčanje je događaj koji svaka mlada i mladoženja žele da prođe u najboljem redu, da sve bude savršeno, i oni se bukvalno trude i oko najmanje sitnice, a navikli smo da nam upravo sa svadbi dođe neka veoma zanimljiva ili neobična priča, a Srbija je po tom pitanju posebna. Dakle radi se o tome da je mlada sastavljala spisak gostiju na njenoj svadbi, a na kojem se nije našla vjerovali ili ne, njena majka, a ova djevojka je objasnila zbog čega je ona uradila tako nešto, pa je navela da su njena majka i njena partnerica oduvijek bile velike pijanice, i da su poznate po tome da su i ranije uništavale razna porodična okupljanja.

Tako je ona svoju priču započela pa je napisala: “Ukratko, naša majka ne podnosi dobro alkohol i zna da bude baš nezgodna kad se napije (pogotovo prema meni. U početku ih nisam pozvala na naše venčanje, jer nismo razgovarale zbog toga što je moja majka pila i zbog nekih loših komentara koje mi je udeljivala”, a onda je dodala: “Ne želim da zažalim što je nisam pozvala, pa sam popustila i pozvala ih obe, ali uz vrlo specifično pravilo. Pravilo, u mojim očima, bilo je jednostavno i ublažilo bi svaki stres ili brige oko toga da se napiju i rade ili govore nešto što nije u redu na naš veliki dan”, napisala je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.