Clavus ili narodski poznato kao kurje oko je zadebljanje koje se javlja na koži, najčešće na stopalu ili između malog i domalog prsta.

Uvijek ima jako tvrdo središte koje često može podsjećati i na vučije oko, pa otud i nazvi kurje oko.

Predio stopala gdje se javi kurje oko je jako bolno na stisak i stvara osjećaj neprijatnosti kod hodanja i nošenja obuće, jer onda dolazi do kontakta i do trenja što naravno izaziva bol. Pored toga, kurje oko može isto tako nastati i na drugim prstima, peti ili tabanu.

Vjerujemo da ste pročitali razne metode liječenja kurjeg oka, a mi vam danas izdvajamo jedan veoma efikasan, jako jednostavan i potpuno prirodan recept pomoću kojeg ćete jako lako uspjeti da uklonite kurje oko i riješite se žuljeva za samo 3 dana, a možda čak i prije.

Sve što vam treba su jedan flaster i malo čuvarkuće. Radi se o veoma korisnoj biljci koja ne zahtijeva neku pretjeranu pažnju kako bi rasla, a najčešće se može pronaći na stijenama, zidovima ili nekad i u vlastitoj bašti, najčešče u loncima, na krovovima kuća ili saksijama.

 

 

 

 

 

 

 

Trebate uzeti jedan list te biljke, skinuti sa nje kožicu i onda taj listić staviti na vaše kurje oko tako da strana sa koje ste skinuli kožicu legne na oko. Potom sve to pričvrstite flasterom i držite cijeli dan. Navečer samo zamijenite list i flaster. Držite ovo i preko noći jer će tada najbolje djelovati obzirom da nema ničeg što može pritiskati kurje oko.

Za svega nekoliko dana će kurje oko nestati, skupa sa svojim korijenom, a na tom mjestu će biti potpuno novo zdravo tkivo.