Teksas je jedan od najpoznatiji i svakako najprodavanijih materijala na svijetu. Popularne jeans pantalone su već desetljećima hit, ne izlaze iz mode, uvijek su u trendu. Šorcevi također, kako muški, tako i ženski.

Ali, ovo što je sad uvedeno na tržište, definitivno je podijelilo javnost. Mišljenja su različita, ali svi se svakako slažu u jednom – ovo je neviđeno.

Pripremite se za bukvalno rečeno, revoluciju u modnoj industriji. Predstavljamo vam ženski šorc koji svojim oblikom i dizajnom (dužinom) podsjeća na teksas gaćice.

Šorc je inače kreirao čuveni Y/Project, a sve žene na svijetu su ostale totalno zbunjene načinom na koji bi trebalo po ideji kreatora da se nosi ovaj veoma intrigantan komad garderobe.

Opisan je inače kao „pamučni teksas visoko sječeni šorc za žene“, a proizvođač ovog zaista zanimljivog komadića tkanine upućuje da može da se isti može nositi ispod ili čak i preko običnih pantalona, ali da također nudi više opcija i alternativa od onog starog običnog tradicionalnog šorca, koji svi znamo, nosimo i volimo.

Inače, ova kreacija je nedavno došla i u najpoznatije svjetske prodavnice, gdje se može kupiti za skromnu cijenu od 260 funti, ili preračunato negdje aproksimativno 600 KM.

U nastavku možete pogledati i nekoliko slika da i sami vidite kako ovaj eksemplar ljudske “genijalnosti” izgleda:

 

Šta reći za ovo? Kakvo je Vaše mišljenje o ovom novom modnom hitu koji će, kako procjenjuju stručnjaci, vrlo brzo osvojiti modni svijet, posebno zbog dolaska ugodnih i lijepih toplih dana? Mnoge žene su zbunjene, neke čak i zgrožene, a neke se jednostavno pitaju “kako ovo obući?”

Preporučujemo
Loading..