Zanimljivosti

Rekao sam svojoj potrošenoj ženi (54) da idem sa asistenticom (24) u hotel. Moji nagoni imaju prednost. Ali njen odgovor me je uništio (FOTO)

Odnosi između muškaraca i žena znaju biti itekako kompleksni, komplikovani i nezgodni, naročito u zadnjih nekoliko godina, odnosno otkad je moderna tehnologija uznapredovala.

Ljudi su oduvijek varali svoje partnere, naročito žene, ali je to pomoću moderne tehnologije danas daleko lakše, te je dovoljno bukvalno svega par klikova i kratkih porukica da se afera desi. Danas vam prezentiramo jednu dosta zanimljivu priču koja je baš vezana za ovaj odnos muškaraca i žena.

Muškarac iz današnje priče imao je dosta hrabrosti kada je odlučio svojoj ženi da napiše poruku u kojoj je naveo sljedeće:

“Draga moja ženo. Tebi je 54 godine i jako dobro znaš da si postala nesposobna u krevetu, ne možeš me ispoštovati i udovoljiti više, to znamo vrlo dobro i ti i ja. Zbog toga ću ja poslije posla otići sa svojom asistenticom koja je tek napunila 24 godine. Tako da, ako budem kasno došao da znaš gdje sam, šta radim i to s kim. Ne možeš me spriječiti jer moji nagoni imaju prednost”.

Dok je prilazio hotelu gdje je dogovorio da će se naći sa svojom asistenticom, dobio je poruku na mobitelu. Njegova žena mu je odgovorila, a njena poruka je bila jasna i veoma konkretna.

“Dragi moj mužu. Obzirom da si ti fantastičan matematičar, moram ti reći da znaš da sam i ja u obližnjem hotelu sa jednim veoma zgodnim mladićem koji je tek napunio 18 godina. Vjerovatno i lošiji matematičar od tebe može doći do zaključka da 18 može daleko više puta da stane u 54, nego što 54 može stati u 24. Pozdrav.”

Njemu je, kada je pročitao ovu poruku, bukvalno ispao mobitel iz ruke, te je shvatio svoju grešku, te je shvatio da ga njegova vlastita žena vara.