Zanimljivosti

Regija zgrožena: Otkrivena najgora soba za MUČENJE devojaka – OVAJ MONSTRUM (59) svojim šarmom mamio male curice i mučio ih na najbrutalnije načine. NEVIĐENO! (FOTO)

Jedan Englez (59) koji je momentalno nastanjen u Zagrebu nedavno je zvanično osuđen na dvije godine zatvora nakon što se otkrilo kako je u svom stanu zlostavljao desetke mladih djevojaka.

Usput, policija je otkrila kuću u koju je on dovodio djevojke u dobi od 18 do 21 godine, gdje ih je onda  brutalno zlostavljao i maltretirao koristeći neke stvarno brutalne uređaje i seksualna pomagala. Sve njegove žrtve smatraju da su nasjele na njegov neodoljivi šarm i spiku, iako im se u početku nije baš činio fizički privlačnim, ali djelovao je vrlo pristojno i normalno u komunikaciji.

Niko nije mogao pretpostaviti da se iza tog duhovitog šaljivdžije zapravo krije jedan pravi bolesni perverznjak.

Kad su ušli u njegovu kuću, ponudio bi im neko piće, uglavnom vino, a zatim ih prisilno odveo u svoju posebnu sobu koju je imao u podrumu. Prije početka mučenja ovaj je manijak jasno objasnio pravila ponašanja svakoj djevojci, ukoliko bi htjela da je pusti na slobodu, a one djevojke koje su ga odbile poslušati samo su dobile produženu torturu. Prijetio je da će im odsjeći dijelove tijela i roditeljima poslati pakete.

Poslije se ispostavilo da je ranije radio kao hirurg, ali i dalje nije poznato je li stvarno išao do te mjere da će ispuniti svoje prijetnje.

Njegova posljednja žrtva sve je detaljno opisala:

“Bio je vrlo smiješan i obično volim nešto deblje muškarce. Ali, kad me odveo u svoju tajnu sobu u podrumu, tamo sam imala šta vidjeti. Sve je izgledalo kao jedna prava srednjovjekovna tamnica za mučenje. Bilo je tu stvarno ludih uređaja. Mogu vam reći, lanci, konopci, kliješta, metalni držači, uređaji za inkviziciju. “

Zatim je opisala kako ju je potpuno skinuo i privezao za jednu veliku drvenu dasku, pričvršćujući ručke na njezine grudi i druge dijelove tijela, pa čak i na intimni dio, što ju je posebno povrijedilo. Zatim je on sam skinuo svoje hlače i počeo se samozadovoljavati gledajući je tako svezanu.

Ova djevojka je na kraju priznala da je bila presretna što je uspjela izaći, a istakla je i da ju je manijak čitavo vrijeme slikao i snimao mobitelom dok ju je mučio, oblizujući se i prijeteći da će sve te slike javno objaviti ukoliko progovori. Ali, kad je puštena, ona je ipak otišla ravno policiji koja ga je uhitila za manje od sat vremena.