Sjećate li se još sada već čuvene afere, epskih razmjera, između Ognjena Vranješa i Jelene Karleuše? Ljubavna pričica koja je sedmicama punila naslove svih mogućih domaćih, regionalnih, a bogami i svjetskih medija. Sada se u međuvremenu situacija malo smirila, afere više nema (barem ne očekujemo da će se njih dvoje opet skontati).

Međutim isto tako ponekad možemo čuti šta se još aktuelno dešava u vili Karleuša, ali mnogo manje šta se dešava u kući Vranješ. Evo nam danas i nekih prvih informacija i neke vrste epiloga cijele te priče.

Image result for ognjen vranjes

Sada već poznati bosanski fudbaler Ognjen Vranješ i bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine sedmicama je znamo bio u jeku epskog skandala u vezi sa ljubavnom aferom koju je imao sa Jelenom Karleušom, a kako sada ekskluzivno saznaje Blic, to je ostavilo očekivano velike posljedice na njegov brak sa njegovom ženom Danijelom.

Naime, brojne poruke i krajnje eksplicitne fotografije koje su međusobno razmjenjivali samoprozvana diva Jelena Karleuša i propali fudbaler Ognjen Vranješ, a koje su naravno postepeno isplivavale u javnost, dovele su na kraju do toga da Vranješ i Danijela ipak donesu odluku da se razvedu i rastanu.

Image result for ognjen vranjes

“Ognjen i Danijela ipak su na kraju odlučili da stave tačku na ovaj svoj brak. Nakon čitavog skandala sa Jelenom Karleušom odlučili su na kraju da se sporazumno razvedu, a Vranješ se već uveliko konsultirao sa svojim ličnim advokatom i podnio zahtjev za razvod braka.” otkrio je anonimni izvor koji je dobro upućen u cijelu situaciju.

Inače, ono što malo ko zna je da je Ognjen na lijevoj strani svom grudnog koša svojevremeno nekada davno imao istetovirano ime svoje žene Danijele. Međutim, da im ljubav više nikako ne cvjeta, da je uvela i istruhnula, dokazuje svakako i činjenica da je on ovu tetovažu nedavno prekrio drugom, prenosi Blic.

Image result for ognjen vranjes

Izvor: Source.ba

Preporučujemo
Loading..