Zanimljivosti

“Razvela sam se od muža samo DESET minuta nakon vjenčanja”: STRAŠNA ispovijest mlade srpkinje koja se udala za drugu vjeru, EVO šta su joj uradili

Danas je prilično rizično stupiti u emocionalnu vezu s nekim, a da ne spominjemo vjenčanje.

Brakovi nisu kao nekada, nema više međusobnog respekta i razumijevanja, a onda se jako brzo ljudi razvedu. Budući da smo svi okruženi patrijarhalnim društvima koja su nekako već napredovala u odnosu na prije, tada su žene uvijek bile na posljednjem mjestu.

Žene i njihove potrebe bile su najmanje važne, pa su često bile skroz zapostavljene. Brakovi su jednostavno bili takvi da muškarac bira i odlučuje šta i kako, a ukoliko muškarac ne bira, to bira njegova majka tj. svekrva. Zbog toga su se žene razvele nakon 30 godina braka jer su skontale da to nije ono što su oduvijek željele i što su tražile.

Ali ni danas situacije u brakovima nisu najbolje. I danas žene pate od svega, i fizičkog i psihičkog zlostavljanja, što je još gore. Ali, žene uvijek traže izgovore za te loše postupke. Uvijek ostanu u braku sa svojim mužem, uglavnom zbog djece kako se ne bi osjećali loše i slično. Za starije generacije razvod je ipak velika sramota. A danas je sve više razvoda nego brakova. Jedna se žena tako razvela svega 10 minuta nakon vjenčanja. Odlučila je podijeliti sada tu priču sa svima, pa je prenosimo i na vas.

Naime, kada se udala za svog partnera, njegova majka tj. njezina svekrva ustala je i počela nemilosrdno vrijeđati mladenku. Započela je razgovarati o tome koliko je mladenka bila glupa i kako je neugodno što je nosila bijelu glamuroznu vjenčanicu. Ali čak ni to nije veliki problem, problem je što je njezin suprug samo šutio o svim tim uvredama. To je bila kap koja je prelila čašu.