Novo

RAZOTKRIVENO PRAVO LICE NADE MACURE! Više ništa ne može da sakrije, OVO JE PRAVA ISTINA! Nećete moći verovati! Š0K (FOTO)

Kada je reč o javnoj sceni , mnogo je ličnosti koje su deo iste , a koji su često vredni komentarisanja , odnosno svojim životima izazivaju reakcije javnossti . Naime , kada je reč o rijaiti programima , jedan od najpoznatijih na našim područjima jeste Zadruga , akoji za par dana započinje svoju šestu sezonu . Naime , kako je svaka godina bila posebna priča za sebe , tako očekujemo i da će naredna sezona da bude zanimljiva.

Naime , danas nećemo da govorimo o rijaliti programima , nego o jednoj ženi , javnoj ličnosti , koja je jako dugo već deo naše javne scene , a reč je o Nadi Macuri , a verujemo ds veeć znate o kome ćemo da govorimo . Dakle , ona je se pojavila na ja vnoj sceni 2005te odine , a tada je gostovala u jednoj emisiji ,te je bia vidno drugačija nego danas . Inače , vidljiva je da je bila mlađa , mršavija , te da je nosila totalno drugačiju boju kose. Pored svega , mnogi bi rekli da joj je fizura tada izgledala mnogo bolje nego danas.

Ono št se tiče njenog privatnog životaa jeste da nije imala baš mnogo sreće , te je bila u braku sa muškrcem osam godi a , koji je vojno ice , te je često bio na terenskom radu, pa samim tim mnogi bi rekli da nije ni čudno da je brak pukao , jer su od osam , dve proveli zajedno.