Novo

RAZLJUTILA MUŠKARCE onim što radi na PRVOM SASTANKU: “Ako ne prođu ove testove nisu mi ni potrebni!” GORE DRUŠTVENE MREŽE!

Iako smo do sada na internetu i na društvenim mrežama imali priliku da vidimo sve i svašta, ipak vjerujemo da ovako nešto još uvijek niste vidjeli, a u nastavku vam donosimo našu današnju temu. Naime, radi se o tome da je jedna djevojka po imenu Gabi koja je iz Sjedinjenih Američkih Država, na društvenoj mreži TikTok objavila video snimak, na kojem se nalazi lista kriterijuma koje ona razmatra prije nego što odluči da ode na prvi sastanak sa nekim od svojih udvarača.

Gabi je pripremila detaljan spisak testova, koji bi joj ustvari pokazali da li je taj momak u stanju da je obezbjedi i da je zaštiti u vezi, a ako se pokaže da on za to nije spreman ili sposoban, ona je rekla da će odmah da ga otpiše i isključi jer ne želi da gubi vrijeme. Tako je ona rekla sljedeće: “Evo nekoliko testova koje isprobavam na muškarcima kako bih videla da li će oni moći da me obezbede i zaštite. Jer ako ne urade ovo, ni ne trebaju mi”.

Ona je rekla i to da traži da njen partner plati cijeli račun na sastanku, a rekla je ovo: “Prvi sastanak, on mora da plati 100 odsto, nema ništa pola-pola i slični predlozi. Ako neće – onda zbogom – kaže Gabi i navodi da se sledeći test odnosi na njen povratak kući. Naime, ako su i ona i potencijalni partner pozvali Uber, ukoliko on ne sačeka da stigne njeno vozilo i isprati je do njega – uveliko je otpisan. Muškarci, morate da je otpratite do njenog auta, do Ubera, bilo gde da biste bili sigurni da će bezbedno doći kući”. Ostatak teksta pročitajte ovde.