Novo

RASTALI SE Miloš Biković i Ivana Malić, glumac se oglasio na Instagramu (FOTO)

U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se naše javne scene , a na kojoj se nalaze brojne jave ličnosti iz sveta poznatih. Dakle , danas ćemo se dotaći Miloša Bikovića , popularnog glumca , a koji je se nedavno vratio sa letovanja na kojem je bio sa svojom izabranicom . Naime , njih dvoje su se uputili na Maldive kako bi se odabrali od svih obaveza koje ih svakodnevno okipiraju , a kako saznajemo sada je došao kraj odmoru , pa je vreme da se vrate starom rasporedu.

Međutim , Miloš nije ni stigao da raspakuje svoje kofere , te je se već uputio na novu lokacciju , ali javnost je već počela d abruji o njiihovom navodnom raskidu . Naime , priča se potegla da su se Miloš i Ivana rastali , ali ne na način na koji su svi pomislili , nego je se par samo fizički ualjio zbog poslovnih obaveza , pa dok lepa Ivana boravi u Beogradu, Miloš poslednje kalendarske letnje dane provodi u Hrvatskoj gde sa svojim timom radi na nastavku filma i serije “Južni vetar”.

– “Južni vetar” opet duva! Trenutno smo u Hrvatskoj. Snimamo u jakom ritmu. Biće šaroliko – oglasio se na “Instagramu” Biković, radostan što se vratio svojoj velikoj ljubavi glumi,a ne sumnjamo da će biti jednako radostan i kada bude došlo vreme da svojoj izabranici poleti u zagrljaj. Vša mišljenja o ovom poznatom paru ostavite u komentar. Vaša mišljenja o ovom paru ostavite u komentar.