Novo

RASTALI SE ANASTASIJA I GUDELJ?! Njihova sreća je kratko trajala: Svako svojim putem! SVI U ŠOKU I NEVERICI!

U nastavku ćemo se malo baviti novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, koja je u poslednje vrijeme bukvalo eksplodirala, pa tako u medijima i na društvenim mrežama imamo priliku da skoro svaki dan pročitamo neku novost koja se odnosi na neku od naših poznatih ličnosti. Kako ste i sami mogli da zaključite naša današnja tema bit će veza koja je u poslednje vrijeme digla dosta prašine u javnosti.

Naime riječ je o ljubavnoj vezi mlade pjevačice Anastasije Ražnatović i fudbalera Neman je Gudelje, koji su već nekoliko mjeseci u vezi, ali se tek nedavno saznalo za njihovu vezu. Od kako je bi javnost saznala, imali smo priliku da vidimo kako je pjevačica dosta vremena provodila u Španiji  gdje inače živi fudbaler koji igra za špansku Sevilju. Na društvenoj mreži Instagram osvanuo je video snimak na kojem se vidi Anastasija sa osmijehom na licu dok je držala prskalicu, a za to vrijeme fudbaler je čvrsto grli, i to je sve ukazivalo na to da je između njih dvoje sve u najboljem redu. Oni su svoje druženje nastavili i u Srbiji kada je on došao kako bi bio na njenom rođendanu.

Tada je on po prvi put upoznao i ostatak njene porodice, pa i njenu majku Cecu Ražnatović, koja je za medije izjavila sljedeće: “Sjajno je proteklo upoznavanje. Stvarno ne znam da vam dam odgovor na ta vaša pitanja. Nemanja je napravio jedan gest sinoć i izazvao mi suze na oči, ali ja o tome neću da pričam. Nije je verio, juuu”, rekla je pjevačica. Ostatak teksta pročitajte ovde.