Novo

RASTA SMUVAO 12 godina mlađu?! Uživaju na moru zajedno: EVO KAKO ONA IZGLEDA.. Svi se pitaju šta će Ana reći?! (FOTO)

U današnjem članku vam donosimo novosti koje nam dolaze sa naše domaće estradne scene, koja nam inače u poslednje vrijeme nudi nevjerovatne priče koje se odnose na neke naše poznate ličnosti. Napša današnja tema će biti jedan od naših najpoznatijih repera, a riječ je o Stefanu Đuriću poznatijem kao Rasta, koji izgleda ima novu djevojku.

Prema pisanju domaćih medija, reper je navodno u odnosu sa Marijom Balaban, a navodno su se njih dvoje smuvali dok je on jedno vrijeme bio u kućnom pritvoru. Poznato je da je Rasta trenutno na moru, i da uživa, a ono što je svima privuklo pažnju jeste to da je Marija objavila fotografiju na svom Instagram profilu, na kojoj se vidi da su oni zajedno, a isto tako ona je slikala svoje plave nokte, dok sjedi na obali.

Također, ono što mediji otkrivaju jeste to da je Marija dosta mlađa od repera, tačnije 12 godina, a isto tako Marija je veoma popularna na društvenoj mreži TikTok, i tu je prati oko 80 hiljada ljudi. Sa druge strane, Rasta je također objavio jednu fotografiju na kojoj se vidi kako njegova djevojka uživa na bazenu. Podsjećanja radi, reper je bio u braku sa našom poznatom pjevačicom Anom Nikolić, sa kojom je dobio kćerku Taru, ali njihov brak je ubrzo propao, tako da je svako krenuo na svoju stranu, a isto tako reper je prije dva mjeseca izašao iz kućnog pritvora u kojem je bio. Šta vi mislite kakva će Anina reakcija biti na sve ovo? Pišite nam u komentarima ispod.