Da li vi slučajno negdje na svom tijelu, konkretniju licu imate mladeže ili benove?

Možemo da pretpostavimo da ima pojedinaca koji su ih se hirurškim putem riješili, ali ima i onih kojima nije baš lako da ih se riješe, jer se nalaze na nezgodnim mjestima (oko, spolni organ,…) i onda je to pravi rizik za skidanje.

Mladeži i benovi jesu dar od Boga, i samim time biste morali da pazite da ih ne oštetite, jer vjerovatno nisu tu bez razloga. Mada, postoji i ona Kineska verzija, tačnije vjerovanje koja govore da mladeži na našem tijelu govore o tome kakva nas zapravo sudbina u bližoj budućnosti očekuje. Oni muškarci koji na svojim usnama imaju mladež, prema Kineskom vjerovanju, dobit će u budućnosti blizance, dok žene sa takvim mladežima mogu da očekuju veoma tešku trudnoću i još teži porođaj.

Osobe koje mladež imaju ispod svojih usta mogu očekivati veoma zanimljiv život pun avantura, ali isto tako i pun lutanja i nesigurnosti. Ove osobe se nikada neće moći skrasiti na jednom konkretnom mjestu, zbog čega će im jako teško pasti osnivanje porodice.

Ukoliko imate pored svog nosa mladež to, smatraju Kinezi, znači da ste vi jedna izuzetno šarmantna osoba i da ste izuzetno komunikativni, te da vam jednostavno sve ide od ruke. Ako mladež imate na svom čelu onda nećete baš bajno proći u svom životu jer ste vi avanturist koji se ne može smiriti na jednom mjestu, slično kao i ona osoba koja mladež ima ispod usta.

Jeste li se vi možda pronašli u ovom tekstu? Da li vi imate ben ili mladež na nekom specifičnom mjestu?

Preporučujemo