Nastavljamo sa show bussinesom i sa našim estradnjacima koji su se pritaliji i sada žive potpuno u ilegali. Ranije smo već pisali o nekima, kojima cijela ova izolacija i ne pada previše teško obzirom na njihov visok nivo bahaćenja (#JK)

Mnogo njih objavljuje stvari putem društvenih mreža, neki koriste priliku i da se dopisuju sa prijateljima i obožavaocima, a neki čak imaju i live nastupe pred kamerama iz izolacije.

Severina je recimo pokrenula “Se – ve – Te – ve”, a radi se o live streamu na Instagramu I You Tube – u gdje ona po sat dva priča sa svojim prijateljima i fanovima o raznim stvarima, od života, do recepata, do nekih šaljivih situacija i sjećanja.

Kada smo kod sjećanja – svi sigurno pamtite Zerinu Hećo, koja je ostala upamćena u Zadruzi kada je pukla totalno i pred kamerama se ošišala na ćelavo.

Nedugo zatim je i izašla iz pomenutog rijalitija. Dugo vremena se liječila, išla i na hemoterapije, a onda je napokon stala na svoje noge. Pokrenula je nedavno i svoj vlastiti modni blog, a u međuvremenu je u vezi sa Dadom Glišićem koji joj je pomoigao da sni nekoliko pjesama, ali nije se pretjerano proslavila.

Ona je međutim svojom nedavnom objavom na Instagramu ponovo podigla prašinu, tačnije izazvala je pravu pometnju među svojim mnogobrojnim obožavaocima. Svima nam je jasno da je Zerina osoba koja obožava biti u centru pažnje, a nerijetko ona uspije i skrenuti pažnju na sebe, ali najčešće na ovako “genijalan” način.

Ona se, naime, požalila kako u ovom momentu nijedan solarij nije otvoren, te da su joj uz to još i nokti u užasnom stanju. Očajnički je pitala da li negdje ima neki frizer.

Izolacija stvarno čini čuda. Nema šta.

Preporučujemo
Objavljuje BestBuy ShopSrijeda, 20. svibnja 2020.