Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su prošlog ljeta tajno sklopili crkveni brak, najavljujući skoro svadbu. Međutim, postoje pitanja o prisutnosti Nemanjine majke i sestre na tom događaju. Ceremonija je, prema medijskim izvješćima, bila intimna, s prisustvom samo nekoliko najbližih osoba, uključujući Anastasijinu majku Cecu, kumove i vozača.

Odnos između obitelji Ražnatović i Gudelj postao je intrigantan. Unatoč jakim vezama, nedavni događaji sugeriraju potencijalne napetosti. Postojale su špekulacije da veza između Cece i Olivera nije bila temeljena na ljubavi.

Na nekom trenutku su bile povezane na Instagramu, dijeleći javne izraze naklonosti, ali su kasnije odlučile napustiti tu platformu bez daljnjih objašnjenja.Zanimljivo je da Nemanja ima blizak odnos s majkom i sestrom Vanjom, ali su one nedavno preselile u Nizozemsku, dok je Nemanjin otac Nebojša ostao u Španjolskoj zbog mlađeg sina Dragiše, koji igra nogomet u Cordobi. Nemanja ima bliski odnos sa svojom majkom i sestrom Vanjom, iako se čini da su one preselile iz Seville u Nizozemsku. Moguće je da se oklijevaju vratiti i poremetiti svoj trenutačni život u Španjolskoj. Nemanjin otac Nebojša ostao je u Sevilli zbog mlađeg sina Dragiše, koji igra za Cordobu.

 

Trenutno nema javno dostupnih slika s Nemanjinog vjenčanja koje bi uključivale njegovu obitelj. Razlog tome ostaje nepoznat, a i Olivera je nedavno deaktivirala svoj Instagram profil, što možda nije povezano s nedostatkom javnih slika s vjenčanja.Zašto nema javnih fotografija s Nemanjinog vjenčanja s obitelji Gudelj ostaje nepoznato, a nedavna deaktivacija Oliverinog Instagram profila možda ima veze s tim događajem, iako to nije potvrđeno. Ovo ostaje zagonetna situacija u svijetu slavnih.