Ovo može zvučati kao da je iz filma u kojem ništa nije stvarno. Slijedi nešto zaista fenomenalno. Ali taj se događaj dogodio na farmi jednog čovjeka. To se dogodilo još davne 1835. godine, kada i sam nije mogao vjerovati što se događa. Čovjek je otišao raditi na svoju farmu u Engleskoj. Radio je na svojoj zemlji i dok je radio, pogledao je u pod. Dok je još malo vidio u tlu, primijetio je da je tamo jedna rupa.

Bio je siguran da ova rupa nikad prije nije bila ovdje, ili je mislio da je nije vidio prije, nije bilo nikome ništa jasno o tome što se događa. Činio se neobičnim, a onda je odlučio pogledati šta je u toj rupi.

Dok je gledao u ovu rupu, nije mogao vidjeti kraj, već je utisnuo rukom svjetiljku i osvijetlio rupu i primijetio da još uvijek nema kraja. Bio je vrlo zainteresiran za ono što se nalazi u toj rupi, a onda je odlučio da sina baci dole u rupu da on vidi šta ima.

Dao mu je svijeću da može bolje da vidi i da ispriča ocu šta vidi. Dječak je pronašao nešto što je potpuno promijenilo ovo mjesto. Pronašao je veliku sobu koja je bila potpuno ukrašena školjkama. To je jednostavno nevjerovatno, ali upravo se dogodilo.

Godinama je čovjek imao pećinu na svom imanju, koja je bila lijepo uređena i nije imala pojma o tome.

Izvor: Nezavisni portal

Preporučujemo