Već prije nove godine, Rada Manojlović je objavila da će ona i Haris Berković stajati na ludom kamenu vrlo brzo. Za proljeće ove godine sve je bilo planirano, ali je iz nekog razloga odgođeno.

Najprije se govorilo o Harisovoj prevari ili njegovom zakletvom, ali Rada je odlučila napokon progovoriti, kako bi napokon rekla pravi razlog zašto nisu objavili tačan datum svoga vjenčanja.

Haris Berković, kolega Rade Manojlović, sada je u velikoj nevolji. Ima problema s kockama i dugovima, a sada preživljava pravu dramu, ne zna šta bi trebala raditi od svog života.

Harisa proganjaju zelenaši i lihvari, na vratima njegova kuće u Gradačcu svaki dan se vidi neka poruka za njega, zadužen je za ogromne sume novca, a sada ga pretrapavaju i prijetnjama krvavim premlaćivanjem, ako ne vrati ogromnu količinu novca koju duguje, prenose srpski mediji ovih dana.

To je stvarno čudno, jer Haris Berković je vrlo aktivan u emisiji. Posljednjih mjeseci radi na američkoj turneji, a svi tvrde da je u pitanju kazino, kao i druge ekskluzivne kocke, za takve stvari su vam potrebne vrlo velike brojke novca ako želite igrati takve igre. Jednom su nagađali da su njih dvoje povučeni iz javnosti jer raspravljaju o detaljima vjenčanja, rade na dobrobitima, ali ništa ne vrijedi.

Rada je došla u pomoć, sada mora popuniti financijske dubine, ostaviti mu ultimatum, on ili kocka, a Haris je pristao napustiti kocku.

On je doduše spreman na sve samo da ostane sa Radom i da se njih dvoje napokon vjenčaju. Ali to će biti jako teško, prvenstveno zbog toga što se još ne zna šta će biti sa dugovima, i da li će Haris na kraju izvući živu glavu.

Izvor: Lifestyledom.info

Preporučujemo
Loading..