Svi znamo da se zetovi i punice mrze i da ne postoji slučaj gdje se ove dvije strane slažu. Slično kao kod svekrva i snaha, i ovdje je problem za pravo u majci. 

Zbog nemogućnosti da se pomiri sa činjenicom da njeno dijete više nije uz nju stalno i da njenom djetetu nije ona više centar svijeta, da je sporedna uloga kako red nalaže, ona čini sve kako bi svoje dijete “spasila” od preotimača partnera, zbog čega i nastaje rat između ove dvije strane.

Međutim, često se zna desiti i nešto što ove dvije strane natjera da na sekund zaborave na svoje rasprave i svađe. Obično se tu radi o nekim slučajnostima koje onda potom dovedu do ili veoma komičnih situacija, ili do nekih teških blamova. A nerijetko i do nekog vida zabranjene ljubavi.

Jedan je muškarac odlučio podijeliti sa svima na društvenim mrežama dio razgovora koji je imao sa svojom punicom.

Naime, ona je njemu “greškom” poslala sliku crvenog donjeg veša.

“Uff punice draga. Šta je ovo??”

“Uh zete pogriješila sam, izvini, izbrisi sliku”

“Joj punice, ne mogu a da ne pitam sad, bi li mi mogla poslati sliku u tom.” 

“Poslat ću ti ali molim te izbrisi sve ovo i zaboravi da sam ti poslala ista.”

Kada je poslala sliku, dopisala je ispod:

“Spremam se za večer sa tvojim puncem molim te zaboravi na ovo.”

“Ne brini punice sa srećom večeras.” napisao je on na kraju, ali umjesto da obriše on je naravno postupio ispravno i objavio sve na društvenim mrežama, te je tako razotkrio igru svoje punice koja ga je očigledno pokušala navući da se on zainteresuje pa da ona može ispričati svojoj kćerki da je njen muž psihopata i da se ona treba razvesti. Klasika.

Preporučujemo
Objavljuje BestBuy ShopSrijeda, 20. svibnja 2020.