Showbizz

PUNI SE U VINARIJI! Žena ne može nikako da sačeka razvod, Severina i dalje u braku sa Kojićem, a spava kod švalera na imanju POZNATOG VINARA! (FOTO

Severina Kojić spada definitivno među najkontraverznije osobe na ovim prostorima. Mnogi je porede sa Natašom Bekvalac obzirom da se očito nikako ne može snimiriti i biti samo sa jednim muškarcem.

Imala je dosta mnogo padova u svom životu, čak dva propala braka, jednog sina nad kojim je, očekivano, izgubila starateljstvo, pa su zadnje godine bile zaista očajne za nju.

Sigurno se još svi jako dobro sjećate njenih prepirki sa Igorom Kojićem kada je u par navrata u gluho doba noći istrčala iz stana u Beograda i sumanuto krenula ka majci u Split sa suzama u očima. Mada, obzirom da je trajao policijski sat i da nije bilo dopušteno napuštati državu završavala bi u policijskoj stanici gdje je morala plaćati masne kazne za svoje gluposti.

Sigurno smo da je samo pitanje dana kada će biti ozvaničen njihov razvod, a dodatni dokaz za to je i činjenica da je ona čitavo prošlo ljeto provela sa svojom sestrom i majkom na moru u Splitu. Međutim, kap koja je definitivno prelila čašu je vijest da se uopšte nije pojavila na sahrani Kebinog brata, sa kojim je bila jako bliska. Čak je poslije dovedena u vezu sa jednim slavnim privatnikom iz Hratske koji se bavi vinarstvom.

Tomislav Voštanić se on zove, a kako mediji prenose ona će se vrlo brzo i definitivno preseliti kod njega u Ivanić Grad, kako bi svi mogli vidjeti kako njih dvoje žive perfektan život. Ali, ono što javnosti najviše smeta jeste činjenica da je ona i dalje u braku sa Igorom, a prema najnovijim informacijama nisu se vidjeli već gotovo godinu dana.

Šta vi mislite o svemu?