Nogometaš Duško Tošić podnio je zahtjev za razvod braka od samoprozvane dive Jelene Karleuše, prenosi poznati srpski portal Kurir. Prema srpskim medijima, Tošić je predao papire potrebne za raskid bračne zajednice samo dva dana prije smrti Jelenine majke, a njegove punice, Divne.

Upravo su bolest i tragični odlazak njezine majke spriječili Tošića da se još ranije razvede od nje. Srpski mediji izvještavaju da je nogometaš bio spreman oprostiti svojoj ženi zbog nevjere koju mu je priredila i dati joj tako novu šansu, ali se predomislio zbog silnih poruka koje je njegova supruga razmijenila s nogometašem Ognjenom Vranješom sa kojim ga je dvije pune godine varala.

“Tamo nema ljubavi dugo vremena. Davno. I volim samo tebe. Ja sam s njim zbog djece samo, javnosti, i zbog neke navike. Ali u redu, polako. Samo polako, molim. On će pogriješiti u koracima. Mora biti kriv, ne ja. Zbog suda i svega. Molim te, polako, strpi se. Kad ovo prođe, onda ćemo se opet igrati u krevetu.” kaže jedna od poruka koje je navodno napisala Jelena.

Izvor za Kurir tvrdi da je Tošić prekipjelo nakon što je pročitao ovu korespondenciju. Odmah nakon toga pozvao je svog advokata koji mu je savjetovao da Jeleni ponudi prijateljski razvod, koji je Duško prihvatio jer je u tom trenutku najviše mislio na svoje dvije kćerke.

Ova 2019. godina definitivno nije krenula dobro po Jelenu Karleušu. Takozvana super pjevačica korača iz skandala u skandal, a još pored svega toga joj je preminula njena majka. Šta će se dalje dešavati ostaje da se vidi.

Izvor: Tuzlanski.ba

Preporučujemo
Loading..