Studentski parlament Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Nišu, Studentski parlament Univerziteta u Nišu i Studentska Asocijacija Nove uz podršku drugih fakulteta Univerziteta u Nišu, organizuju Prvi “Studentski humanitarni bal” u Oficirskom domu 13. februara od 18 do 22 časa, prenosi Naissus.

Foto/Ilustracija

Jedinstven događaj je u pitanju koji se prvi put održava i koji je namenjen tome da se prikupe sredstva za organizaciju Nurdor Srbija, udruženje roditelja čija su deca obolela od kancera. Događaj se organizuje uoči Svetskog dana dece obolele od kancera 15. februara kada će udruženju i biti uručena prikupljena donacija.

Humanitarni studentski bal okupiće profesore, studente, predstavnike privatnih firmi, značajnih gradskih institucija i sve ljude dobre volje.

Organizatori ističu da je od velikog značaja što će se akteri različitih institucija uključiti u realizaciju i studenti različitih fakulteta i što će moći da ukažu zajedničkim snagama na značaj podrške deci koja se bore sa ovom bolešću i podstaknu ljude da organizuju slične akcije i učestvuju u njima. Na samom događaju mogu se kupiti karte za bal, ali isto tako i svakog radnog dana od 10 do 13 časova u kancelariji Studentskog parlamenta Ekonomskog fakulteta u Nišu.

Takođe, karte se mogu kupiti i u bioskopu Vilin grad od 12 do 15 časova, a 800 dinara iznosi cena karte.

Kodeks oblačenja: elegantno.

Besplatan ketering uračunat je u cenu karte kao i tri besplatna pića po izboru, posle čega će se ubacivati za dodatna pića novac u kutiju za dobrovoljni prilog.

Gradu Nišu dugujemo posebnu zahvalnost, Ruskom baletskom studiju “Akademija”, Studentskom centru, SKC-u Niš, “Blackberries” bendu, Interflori, Podrumu “Živković”, Nais print-u, firmi Nifon security, Kiki Kore, Prolom vodi, Vinariji Izba Jovanović i firmi Dragana Matejevac torte koji su pomogli značajnim doprinosom realizaciju događaja.

Foto/Ilustracija
Preporučujemo
Loading..

1 COMMENT

Comments are closed.