Nataša Bekvalac, poznata pjevačica, ostvarila je uspješnu karijeru na poslovnom i roditeljskom planu. Ima dvije kćerke i posebno blizak odnos sa starijom kćerkom Hanom. Njihov odnos je primer modela kako izgraditi povjerenje između majke i djeteta, posebno tokom adolescencije.Nedavno su Nataša i Hana prisustvovale koncertu Jelene Karleuše zajedno, držeći se za ruke dok su uživale u nastupu. Ovo iskustvo je bilo dokaz dubokog prijateljstva i podrške između majke i kćerke.

Ova veza im je omogućila da se i dalje podržavaju iako se Hana približava adolescenciji i počinje istraživati svijet izvan doma.Na koncertu, Nataša i Hana su se obukle u crno. Hana je nosila preveliko odijelo s kratkim sakoom i pantalonama u stilu pidžame, dok je Nataša odabrala hrabriji izgled s tamnim kargo kombinezonom uparenim s providnim bodijem. Takođe su se potrudile da usklade svoje frizure, s obje odabrane podignute kose, iako je Hana odabrala konjski rep, a Nataša punđu.Njih dvije su izgledale impresivno, a Nataša je bila ponosna na modni izbor svoje kćerke. Njihova odjeća bila je savremena i u skladu s modnim preferencijama mlađe generacije.

Hana je privukla pažnju svojom ljepotom i skromnošću, a njihov odnos je očigledno bio veoma blizak i podržavajući, što je primetila i okolina. Ova majka i kćerka su dokazale da mogu očuvati snažan odnos dok zajedno uživaju u različitim iskustvima.Njihov izgled bio je moderno i u skladu s modnim preferencijama mlađe generacije. Iako je Hana posedovala izuzetnu ljepotu, zadržala je skroman profil i samo je kratko dopustila fotografima da je slikaju zajedno s majkom. Njena privlačnost i skromnost privukle su pažnju onih u njenom okruženju, koji su bili očarani njenim prisustvom.