Dara Bubamara, poznata folk pevačica, ima bogat ljubavni život koji je bio predmet interesovanja javnosti. Iako je veoma otvorena o svojim vezama i brakovima, izbegava da govori o svom prvom suprugu, Lazaru Dugaliću, poznatom kao Laki.

Ljubav između Dare i Lakija bila je burna i traje pet godina. Uprkos nedaćama koje su ih zadesile, Dara je ostala odana i podržavala Lakija tokom njegovog šestomesečnog boravka u zatvoru zbog šverca automobila. Iako su se suočili s teškoćama, njihova veza je preživela, što Dara vidi kao svedočanstvo o snazi njihove ljubavi.

 

Laki je bio poznat po svojoj marljivosti, fizičkoj privlačnosti, romantičnosti i inteligenciji. Tečno je govorio tri jezika i bio je izuzetno inteligentan. Međutim, njihova veza je na kraju došla kraju, a Dara se udala za Milana Kesića.

Laki se povukao iz javnosti i malo je poznato o njegovim trenutnim aktivnostima. Jedan od retkih dostupnih izvora informacija o njemu je njegov Facebook profil. Takođe, postoji saopštenje iz Predsedništva Srbije koje ukazuje na to da je Laki napravio korak u politiku. Laki Dugalić je nakon toga ostao izvan javnosti, a informacije o njemu su retke.

Čini se da je Laki krenuo u političke vode, ali detalji o njegovoj trenutnoj aktivnosti ostaju misterija. Fotografije Lakija pokazuju da je ostario, ali i dalje zadržava privlačan izgled.Fotografije Lakija iz nedavne proslave porodice Đoković otkrivaju da je prošlo vreme od kada je bio u javnosti s Darom. Iako je ostario i pretrpeo neke fizičke promene, i dalje zadržava svoju privlačnost.Dara Bubamara je poznata i po svom muzičkom radu, a njena ljubavna prošlost često intrigira javnost, posebno zbog burne veze s Lakijem.