Priča o Bobi i Kenniju, mladom bračnom paru, obilježena je nesvakidašnjim izazovom odgoja sedmero djece. Prije nego su se suočili s tim zadatkom, već su imali kćerku Mikajlu. S obzirom na poteškoće s neplodnošću, znali su da će im trebati medicinska pomoć kako bi proširili obitelj.Tijekom liječenja neplodnosti, par je saznao da postoji mogućnost višeplodne trudnoće, ali nisu očekivali sedmero djece. Kad su saznali da Bobi nosi sedmero fetusa, bili su zatečeni. Liječnici su upozorili na rizike takvih trudnoća, s vjerojatnošću problema značajno većom od normalnih trudnoća.

Unatoč tim izazovima i rizicima, Bobi je trudnoću provela uz strogi medicinski nadzor. Sedmero djece rođeno je devet tjedana prerano, što je dodatno kompliciralo situaciju. Međutim, sva sedmera novorođenčadi su preživjela i napredovala, što je bio pravi čudo.Bobi je morala brinuti o sedmero mališana, što je zahtijevalo veliku predanost i organizaciju. U početku je obitelj pružala podršku, ali su i volonteri i dadilje pomagali kako bi olakšali teret za Bobi i Kennija.

Djeca su rasla i preuzimala odgovornosti u kućanstvu, dok su roditelji postupno vraćali svoje poslove.

Ova obitelj pokazala je snagu i suradnju kako bi prevladala nevjerojatne izazove koje im je donijela velika obitelj s sedmero djece.Bobi se brinula o svoj sedmero djece s velikim brojem bočica i pelena svakodnevno, a podrška obitelji, volontera i dadilja bila je od suštinskog značaja. Iako su dvije bebe rođene s cerebralnom paralizom i trebale operacije, obitelj se suočila s tim izazovom hrabro.Ova priča o obitelji koja je uspješno izazvala sve izglede i brinula se za svoju obitelj, unatoč brojnim poteškoćama, inspiracija je ljubavi, zajedništva i snazi ljudskog duha.