Današnji članak govori o prvom braku popularnog srpskog pjevača Željka Joksimovića i njegovoj kćerki Mini. Iz tog braka, Željko ima kćerku Minu, koja je odrasla i ima dobar odnos s njegovom sadašnjom suprugom Jovanom Joskimović. Prva supruga Željka Joksimovića, Vesna, preselila se iz Valjeva u Beograd s Minom kako bi je približila ocu i omogućila joj bolju budućnost.Vesna je brzo pronašla posao u Beogradu i razvila pozitivan odnos s Željkom kako bi zajedno sudjelovali u odgoju Mina. Kćerka Mina postala je ljupka, inteligentna i obrazovana mlada žena koja slijedi očeve glazbene korake.

Željko Joksimović i Mina nedavno su surađivali na zajedničkoj pjesmi “Ljubav je,” koja je osvojila dječja srca i na koju su mnogi ponosni. Vesna je na Minin rođendan čestitala stihovima iz te pjesme i podijelila fotografiju sa Željkom i Minom. To je potaknulo nagađanja o Vesninoj trenutačnoj osjećajima prema Željku, no malo je vjerojatno da će javnost dobiti odgovor na to pitanje jer Vesna nije poznata po dijeljenju osobnih detalja na društvenim mrežama.Unatoč privatnosti, Vesna je izrazila svoju sreću i ljubav prema Mininoj proslavi rođendana, dijeleći emotivne riječi na društvenim mrežama.Na Minin rođendan, Vesna je podijelila stihove iz pjesme “Ljubav je” te fotografiju Željka i Mine na društvenim mrežama.

Ovo je potaknulo spekulacije o Vesninoj trenutačnoj osjećajima prema Željku.Nakon prošle proslave, ostaje malo vjerojatno da će javnost dobiti odgovor na pitanje o Vesninim osjećajima prema bivšem suprugu, jer nije sklonija dijeljenju osobnih informacija na društvenim mrežama. Unatoč tome, Vesna je izrazila svoju iskrenu sreću i ljubav prema svojoj kćerki na njezin poseban dan.