Novo

PRVA MKLJAŽA U ZADRUZI! Krv na sve strane, Obezbeđenje hitno uletelo u Belu kuću, OPŠTI HAOS!

U nastavku dnašnjeg članka dotćai ćemo se teme , a za koju ne sumnjamo da ste več po naslovu mogli da zaključite o čemu se radi. Naime , kada je reč o rijaliti programima , poslednjih godina zasigurno je Zadruga ta koja obara sve rekorde gledanosti , te je stekla veliku popularnost , a kada je reč o šestoj sezoni koja je pred nama , jasno nam je da ona već sada mnogo obećava , odnosno da će ovo da bude uzbudljivih deset meseci.

Naime , pri samom ulasku smo mogli da vidimo ko je se to sve našao od novih , ali i starih imena među ukućanima , a jednog jako dobro poznajete , a reč je o Kristijanu Goluboviću , za kojeg se priča da je obećao Željku Mitroviću veliku gledanost , a za uzvrat ovaj mu je odrešio poprilično veiku suu novca. Verujemo da ste isprattili i situaciju između Beke Praseta u Željka , te će i to da bude jako napeta sitiacija . Inače oni koji su voljni da izdvoje mesečni novac na pretplatu mogu da proprat dešavanja unutar Bele kuće i to 24 sata na dan , pa su samim tim mogli da isprate i haos koji je nastao rano jutros.

Naime , eskalirao je sukob između Miljana Vračevića i Nenada Lazića Nece , a Miljan je poludeoo jer je Neca lupao šerpama po kući praveći sebi jelo, pa je siituacija eskalirala da je se uključilo i obezbeđenje: “Ostavi me, ti nikome ne smeš da kažeš ništa pa napadaš mene” – vikao je Neca. “Ti nisi za Zadrugu, ti si za lečenje” – dodao je Miljan. “Ja da trpim nekoga sa tim stavom neću, makni mi se” – rekao je Neca i slomio čašu.