Novo

PRVA MILJANINA OBJAVA NAKON IZLASKA IZ BOLNICE: Kulićeva na Instagramu najavila otkrivanje ISTINE o paklu kroz koji je prošla!

Rijaliti zvijezda Miljana Kulić u proteklom periodu bila je jedna od glavnih tema u domaćim medijima i to sve zbog njenog zdravstvenog stanja. Podsjećanja radi, Miljana je išla u Tursku na operaciju smanjenja želuca, a nakon što se vratila u Srbiju njoj se zdravstveno stanje pogoršalo, pa je ona hitno operisana i tom prilikom njoj je izvađena slezina, a onda je uslijedila i velika borba za njen život.

Tako je ona jedno vrijeme provela u Kliničkom centru u Nišu, a nakon toga ona je prebačena u Beograd, gdje je bila pod budnim okom ljekara, koji su pratili njeno stanje. Iako je ono bilo veoma promjenljivo, čas stabilno, pa se onda nešto zakomplikuje, ljekari su na kraju uspjeli da je stabilizuji, i sada kada je ona dobro, nakon više od mjesec dana ona je puštena na kućno liječnje. U tom periodu dok je bila u bolnici imali smo priliku u nekoliko navrata da pročitamo neku vijest vezanu za nju, pa je bilo i onih informacija kako ona pravi haos u bolnici, kako je prijetila osoblju, nudila im mito i još mnogo toga.

Sada se ona, nakon što je puštena kući oglasila na svom Instagram profilu, gdje je na svom storiju ona napisala sljedeće: “Uskoro! Sve o operaciji i posle operacije na mom Jutjub kanalu! Hvala vam na podršci… Volim vas”, napisala je ona, a iskoristila je i priliku da se svojim pratiocima zahvali na podršci i lijepim riječima koje je od njih dobijala kada su joj najviše bile potrebne.