U ovom današnjem vremenu, zanimanje starleta je među najpopularnijim, uz ono youtubera i influensera, a sva se mogu grupisati pod jedan naziv – nehljebari, besposličari, ili jednostavno – neradnici.

Sve ove danas napumpane plastične barbike, PVC na dvije noge, mozga veličine graha su zapravo najveći idoli mnogih tinejdžerki, koje sanjanju da budu kao one. Očito je da je danas pravi trend postoa odlazak na plastične operacije, čak i ako nema neke prijeke potrebe za tim.

Mi vam danas govorimo o nekim nekadašnjim ljepoticama koje su se među prvima odlučile na ugradnju dodatne opreme, pa su na neki način započele ovaj današnji trend. Dosta je takvih, ali šta mislite ko je bila prva žena kojoj je ovako nešto zapravo palo na pamet? Naravno, ne mislimo na one koji su to uradili iz zdravstvenog razloga ili genetskog problema.

Inače, tu ženu su svi u Srbiji prezirali, obzirom da je 99% plastika, znate li o kome je riječ?

Radi se o Milici Gajić, koja se nekada prezivala Milošević, i koja je nekoć bila u braku sa Markom Miloševićem, inače sinom Srpskog diktatora i ubice Slobodana Miloševića.

Ovo sve se dešavalo u ranim 90 tim kada je Srbija bila još uvijek pod sankcijama i kada se u ovoj državi faktički nije imalo šta za pojesti, vrijeme kada je brašno bilo samo misaona imenica, a da o struji i vodi ne govorimo. Tada se zaista jako teško živjelo, ali su ipak pojedinci živjeli fantastičko, bez ikakvih problema.

Jedna od tih pojedinaca bila je upravo Milica Gajić koja je to maksimalno koristila, te je redovno išla na razno razne plastične operacije, kad god bi joj to palo na pamet. Cijeli svoj život je koristila novac svog bivšeg supruga Marka, kojeg je muzla do maksimuma, zbog čega su je mnogi prozvali i prvom sponzorušom na Balkanu.