Novo

Prva fotka Kulićeve nakon BORBE za ŽIVOT, Bebica pokazao kako Miljana sada izgleda, Marija se OGLASILA i otkrila da li joj je mezimica stigla kući! (FOTO)

U nastavku današnjeg članka nastavljamo se baviti sa Miljanom Kulić, o kojoj mediji danima unazad pišu, tačnije o njenom zdravstvenom stanju. U medijima se iz dana u dan pojavljuju neke nove informacije vezane za nju, a prema poslednjim vijestima, iako je ona trebala biti puštena kući, to se nije desilo jer je ona pokupila neku infekciju sa kojom se trenutno bori. Miljana se već neko vrijeme nalazi u Kliničkom centru u Beogradu gdje se ljekaru brinu o njoj.

Prema pisanju domaćih medija, Miljana je potpisala ugovor za učešće u šestoj sezoni rijalitija Zadruga, koji počinje u petak, a naravno da se svi pitaju kako će ona u takvim uslovima da boravi, nakon teškog perioda koji je iza nje. Izvor koji je upućen rekao je: “Miljana se sada oseća dobro, iako njeno stanje još uvek nije skroz stabilno, pa ona misli da može već da ide kući. Svaki dan insistira na tome da je puste, ali zbog problema koji se stalno javljaju doktori moraju i dalje da je drže na oku. Ona stalno lista vesti, pročitala je da svi njeni bivši hoće u rijaliti, zna da se sad snimaju profili i non-stop traži da ide kući. Marija i Bebica su doleteli kada je počela da histeriše i priča lekarima da mora da izađe zbog “Zadruge 6”. Miljana je vikala na doktore: “Bolje me pustite da mirno izađem, nego da ovde pravim haos. Pobeći ću makar skočila kroz prozor!” To je najviše uplašilo lekare, pa su odmah pozvali njenu majku.”

Sada se nakon više od mjesec dana njenog boravka u bolnici pojavila fotografija nje i njenog dečka Bebice, na kojoj su oni vidno nasmijani i sretni jer su konačno zajedno. Spekulisalo se da je ona izašla iz bolnice, ali se oglasila njena majka Marija koja je kratko rekla: “Nije još uvek izašla”, rekla je Marija.