Novo

PRSKANJE, PA ŠTEK! ISPLIVAO NOVI SNIMAK MARIJANE ZONJIĆ I STEFANA KARIĆA DVE NEDELJE KASNIJE! SVI U ŠOKU! Sada je sve jasno…

Poslednjih dana svi domaći mediji bruje o skandalu koji se desio u rijalitiju Zadruga, a riječ je o tome što je sada već bivši zadrugar Marko Osmakčić na skandalozan i morbidan način napustio rijaliti. Podsjećanja radi, on je u dogovoru sa svojom porodicom lažirao smrt svog oca Franje, i to mu je bio bijeg iz rijalitija. Ali naša današnja tema neće biti to, nego druga situacija koja je prije samo nekoliko nedjelja također digla veliku prašinu, a koja se odnosi na Stefana Karića i Marijanu Zonjić.

Podsjećanja radi, priča o njima dvoje pokrenula se kada su oni u cik zore nakon rođendana Velikog šefa, krišom boravili u ekonomskom dvorištu, kada se Marijana vratila odmah je tražila vlažne maramice i bukvalno je otrčala u toalet. Tada se odmah među fanovima ovog rijalitija pokrenula diskusija o tome da se između njih tamo u ekonomskom nešto desilo i da su ustvari bili intimni.

Zanimljivo je to da je od tog događaja prošlo dvije nedjelje, a produkcija je tek sada odlučila da pusti snimak sa jedne kamere koja inače snima sve ono što se dešava u dvorištu, a na snimku se vidi šta se to sve dešavalo malo prije nego što će oni da odu u “štek”. Na ovom snimku vidi se Stefan koji hrani guske i čisti prostor u kojem one borave, a u momentu kada se pojavi Marijana on je od glave do pete isprska vodom iz crijeva, dok ona nasmijana bježi od njega. Video snimak pogledajte dole, pa nam pišite vaša mišljenja o ovome, a ostatak teksta pročitajte ovde.