Jedan vikend, Kristina je odlučila da svog momka otprati na aerodrom gdje joj je on govorio da ide provesti negdje vikend sa svojim prijateljima. Ona je navikla na to, nije bilo to prvi put da se to dešava.

Prošlo je tako nekoliko mjeseci od kako je ona napokon shvatila o čemu se zapravo radilo. Njegov odlazak nije bio uopšte običan niti se on otišao vidjeti sa svojim prijateljima negdje kao uobičajeno, nego je imalo u suštini drugačiju svrhu, to ju je na kraju potpuno frapiralo. Jedan period su njih dvoje proveli odvojeni i poslije tog kratkog vremena su trebali da se nađu na proslavi rođendana od jednog njenog prijatelja gdje je njen momak bio prethodno pozvan.

Svi su znali šta bi to slavlje trebalo značiti, nekako je bilo moguće nagovijestiti, ali Kristina nije imala pojma što zapravo radi, nije uopšte mogla d shvati. Njen momak Matthew, odlučio joj je pokazati kad je prikazan pravi smisao njegova putovanja na “Weekend with Friends”. To je bilo nešto sasvim drugo.

Dok je gledala ovaj videoisječak, sve je više izašla iz uma i još uvijek nije znala što slijedi nakon toga. Na tom klipu koji joj je pokazivao bila je njezina porodica, a ona se pitala što će s njim učiniti njezina porodica.

Matthew je redom odlazio prema članovima cijele njene porodice i tražio njenu ruku. Svaki od ovih intervjua s članovima porodice imao je na ovom spotu, ali jedan je član bio posebno istaknut.

Baka njegove Kristine od koje je dobio prsten. Otac Kristine preminuo je prije nekog vremena i prošao je hiljade kilometara da bi otišao do groba, na kraju je ona morala prosto da kaže Da.

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo
Loading..